Trio pentru longevitate

Cu toții ne dorim o viață lungă și sănătoasă. Longevitatea este mai mult decât o dorință – poate fi un mod de a-ți ghida stilul de viață pentru optimizarea și îmbunătățirea calității vieții, indiferent de vârstă.

Tehnologia modernă și medicina joacă în prezent un rol crucial în creșterea speranței de viață. Prin îngrijire preventivă și obiceiuri sănătoase, putem prelungi viața și îmbunătăți sănătatea generală a organismului.Primii pași spre optimizarea stilului de viață

La fel ca în orice alt proces, e important să știi punctul de plecare. Aici intervine testul de ADN și epigenetică Muhdo Biological Age Test, care oferă o imagine de ansamblu a stării tale de sănătate, a vârstei biologice a corpului și memoriei tale. Testul oferă, de asemenea, recomandări personalizate de nutriție și sport, ajutându-te să iei decizii informate pentru îmbunătățirea stilului tău de viață.

Testul de ADN și epigenetică analizează markerii genetici și epigenetici pentru a determina vârsta biologică a organismului, care poate diferi de vârsta cronologică. Prin această analiză, poți descoperi predispoziții genetice la anumite afecțiuni și poți primi ghidări pentru a optimiza dieta, activitatea fizică și alte obiceiuri de viață, contribuind astfel la longevitatea și sănătatea ta generală.

Suplimente esențiale pentru longevitate

Suplimentele alimentare ajută la îmbunătățirea proceselor naturale de vindecare și regenerare din organism. De la rolul antioxidant până la funcția de autofagie, acestea susțin activitatea normală a corpului și îl ajută să se mențină sănătos pentru mai mult timp.

Resveratrol pentru îmbunătățirea funcției antioxidante

Resveratrolul este un antioxidant polifenolic care se regăsește în plante și fructe precum struguri, fructe de pădure, afine, merișoare și chiar în alune sau fistic.

Unul dintre beneficiile resveratrolului este abilitatea de a activa proteina sirtuină – denumită și „proteina longevității”. Aceasta joacă un rol în reglarea diferitelor procese celulare, inclusiv cele de îmbătrânire și inflamație. De asemenea, proteina sirtuină repară moleculele care au fost afectate de radicalii liberi.

Funcțiile și beneficiile resveratrolului:

  • Combate îmbătrânirea pielii și încetinește procesul de îmbătrânire celulară;
  • Îmbunătățește sensibilitatea la insulină și menține un nivel sănătos de zahăr în sânge;
  • Protejează sănătatea sistemului cardiovascular;
  • Previne apariția celulelor cancerigene datorită rolului antioxidant.

Purovitalis Resveratrol oferă resveratrol micronizat lipozomal, asigurând o absorbție superioară în organism datorită biodisponibilității sporite.

 

Nicotinamidă mononucleotidă (NMN): producerea de energie la nivel celular

Coenzima NAD+ este prezentă în mod natural în toate celulele umane și este esențială pentru multe activități biologice, inclusiv repararea ADN-ului, imunitatea, conversia energiei din alimente și reglarea ritmului circadian. Pe parcursul înaintării în vârstă, nivelul natural al acestei coenzime scade, ceea ce ne poate expune la probleme de sănătate cronice.

Nicotinamida mononucleotidă (NMN) este un precursor al coenzimei NAD+, care odată absorbit de organism este convertit în NAD+. Cu cât o celulă are mai mult NAD+ disponibil, cu atât poate produce mai multă energie și își poate îndeplini rolul în mod eficient.

Suplimentele pe bază de NMN contribuie la îmbunătățirea sănătății metabolice, promovează un proces sănătos de îmbătrânire celulară și activează proteinele sirtuine.

Funcțiile și beneficiile NMN:

  • Îmbunătățește sănătatea metabolică;
  • Promovează un proces sănătos de îmbătrânire celulară;
  • Activează proteinele sirtuine.

Purovitalis™ Liposomal NMN este formulat pentru o absorbție celulară optimă datorită tehnologiei lipozomale, care protejează moleculele active de acidul din stomac.

Spermidină pentru încurajarea autofagiei celulare

Spermidina este o poliamină naturală care se găsește în mod obișnuit în ribozomi și țesuturi biologice. Unul dintre efectele sale notabile este capacitatea sa de a stimula autofagia, un proces care înlătură celulele deteriorate sau disfuncționale, pentru a crea altele noi și sănătoase, sau poate salva părți din cele afectate, cu scopul de a le regenera.

Autofagia a fost legată de prevenirea mai multor boli legate de vârstă, inclusiv cancerul, bolile cardiovasculare și tulburările metabolice. Îndepărtând componentele deteriorate și menținând sănătatea celulară, autofagia poate reduce riscul acestor afecțiuni.

Funcțiile și beneficiile spermidinei:

  • Stimulează autofagia, contribuind la sănătatea celulară;
  • Reduce riscul bolilor legate de vârstă.

Purovitalis Spermidine Fusion îți oferă o formulă unică cu spermidină de cea mai bună calitate și un amestec de zinc, vitamina B9 și D3. Atât zincul, cât și spermidina sunt implicate în procesele celulare care contribuie la îmbătrânirea sănătoasă și longevitate.

Prin integrarea acestor suplimente alimentare în rutina zilnică, alături de un stil de viață echilibrat, putem maximiza șansele de a trăi o viață lungă, sănătoasă și plină de vitalitate.

Suplimentele Purovitalis Longevity pot fi achiziționate din cadrul centrului Arcadia Medical Beauty. Pentru informații detaliate, aveți la dispoziție numărul 0758 100 700 – Call Center Arcadia Medical Beauty.

Articole din aceeași categorie

Vezi toate articolele