Proceduri estetice injectabile

Rejuvenare, reconturare și redefinire a trăsăturilor naturale 

Procedurile injectabile sunt printre cele mai populare și solicitate proceduri de înfrumusețare. De altfel, acestea oferă o serie importantă de beneficii, de la volumizarea și conturarea facială, până la tratamentul ridurilor și cearcănelor și chiar obținerea unui aspect armonios la nivelul corpului. 

La Arcadia Medical Beauty, viziunea adoptată este de evidențiere și intensificare a trăsăturilor naturale, printr-un protocol de tratament adaptat la nevoile tenului sau corpului tău. 

Proceduri minim-invazive pentru maximum de rezultate

Procedurile estetice injectabile sunt o opțiune 

La nivelul feței, poți opta pentru estomparea liniilor fine, definirea pomeților și a liniei mandibulare, tratamente de rejuvenare și reconturare facială, augmentarea buzelor, eliminarea bărbiei duble. 

La nivelul corpului, procedurile injectabile pot fi folosite pentru reconturarea feselor, reducerea țesutului adipos, rejuvenarea mâinilor, „umplerea” vergeturilor. În funcție de substanțele active utilizate, se obțin rezultate vizibile imediat (acid hialuronic, toxină botulinică) și efect de întinerire din interior, prin producția de colagen propriu.

Proceduri estetice injectabile disponibile la Arcadia Medical Beauty 

Acid hialuronic

Acidul hialuronic este o polizaharidă prezentă în mod natural în organism, ce are rol în sinteza colagenului și menținerea hidratării tenului prin reținerea apei în piele. Tratamentul injectabil cu acid hialuronic contribuie la întinerirea tenului și îi redă acestuia o strălucire sănătoasă, naturală. 

Printre cele mai populare utilizări ale acidului hialuronic se află augmentarea buzelor, eliminarea liniilor fine și a ridurilor de la nivelul feței și a gâtului, corectarea cearcănelor, conturarea bărbiei și definirea pomeților, hidratare și rejuvenare. 

La Arcadia Medical Beauty, găsești o gamă variată de acid hialuronic de la branduri de renume: Juvederm, Restylane, Teoxane, Maili, Filorga, FillMed, Neauvia. 

Toxină botulinică

Injectările cu toxină botulinică au ca scop corectarea liniilor fine și a ridurilor de la nivelul tenului, gâtului și pieptului. Această neurotoxină blochează temporar sau inhibă contracțiile mușchilor, oferind un aspect neted al zonei tratate.

Toxina botulinică are un rol estetic important, însă poate fi utilizată și pentru tratarea unor probleme medicale, cum ar fi strabismul, migrena cronică, blefarospasmul sau clipirea excesivă, bruxism. O altă utilizare extrem de populară este pentru corectarea zâmbetului gingival (gummy smile). 

De asemenea, toxina botulinică este o opțiune extraordinar de eficientă pentru eliminarea hiperhidrozei. Poate fi injectată la nivelul axilei, palmelor sau tălpilor, iar rezultatele se mențin pentru o perioadă de 6 până la 8 luni. 

Stimulator de colagen

Pentru o întinerire din interior, cu efecte progresive în timp și de lungă durată, stimulatorul colagenic este opțiunea optimă. Tratamentul presupune introducerea la nivelul dermului a unei substanțe active care încurajează corpul să produce noi legături de colagen: acid prolactic (PLLA), policaprolactona (PCL) sau hidroxiapatita de calciu (CaHa). 

Stimulatoarele de colagen pot fi utilizate la nivelul feței, dar și a corpului, iar efectele obținute se mențin până la 2 ani. 

Filler dermic hibrid: HArmonyCA

Beneficii duble într-un singur produs injectabil: cam aceasta ar fi descrierea scurtă pentru fillerele dermice hibrid, cum este și HArmonyCA. Acesta funcționează pe baza a două substanțe complementare, care ajută la reconturarea și rejuvenarea facială: 

  • Acidul hialuronic (HA): oferă un efect de lifting și volumizare imediat, fiind cea mai cunoscută opțiune de reconturare facială minim invazivă
  • Hidroxiapatita de calciu (CaHa): încurajează producția de noi fibre de colagen la nivelul zonei injectate, pentru rezultate naturale, care rezistă mai mult. 

Injectări enzimatice: PB Serum

Reducerea țesutului adipos de la nivelul bărbiei și al corpului se realizează eficient la Arcadia Medical Beauty cu ajutorul procedurilor injectabile pe bază de enzime, ce descompun celulele de grăsime. Enzimele lipolitice vizează adipocitele de la nivelul zonei tratate și descompune trigliceridele în monogliceride, care ulterior vor fi preluate de sistemul limfatic și eliminate în mod natural.  

PB Serum este utilizat mai ales pentru diminuarea bărbiei duble și oferă rezultate la nivelul grăsimii localizate de la nivelul corpului (spate, coapse, abdomen, brațe). Acesta poate contribui la diminuarea semnificativ a celulitei și laxității pielii și este, de asemenea, recomandat în cazul fibrozei post-chirurgicale. 

Mezoterapie injectabilă

Calitatea pielii este un factor esențial pentru încrederea în sine și felul în care ne percepem propriile trăsături. Mezoterapia injectabilă presupune inserarea unui cocktail de vitamine, antioxidanți, minerale, aminoacizi și acid hialuronic pentru îmbunătățirea texturii și aspectului pielii. 

Această procedură poate fi utilizată cu succes la nivelul feței, gâtului, decolteului precum și a mâinilor și contribuie la biorevitalizarea pielii. Fie că este realizată prin microinjecții sau cu ajutorului unui dispozitiv special (cum este și Dermapen), mezoterapia stimulează procesul de regenerare celulară și producere de colagen.

Terapie cu plasmă proprie: PRP

Terapia cu plasmă îmbogățită cu trombocite (platelet rich plasma – PRP) presupune recoltarea unei cantități din propriul sânge al pacientului care, după centrifugare și îmbogățire cu aminoacizi și acid hialuronic, este reinjectat. 

Efectul este de biostimulare și regenerare a țesutului prin încurajarea producerii de noi celule. În medicina estetică, terapia PRP este utilizată mai ales pentru rejuvenarea pielii, reducerea cicatricilor postacneice sau postintervenționale, tratarea alopeciei. Această procedură poate fi recomandată și după intervențiile de chirurgie plastică sau estetică, pentru vindecarea mai rapidă și reducerea riscului de infecții. 

Beneficiile procedurilor estetice injectabile 

  • Terapii minim-invazive, ce nu necesită un timp de recuperare prelungit
  • Disconfort minim pe toată durata procedurii
  • Efect vizibil imediat, ce se păstrează pentru o perioadă de timp
  • Rezultate naturale, în concordanță cu trăsăturile tale naturale
  • Întinerirea pielii și stimularea proceselor naturale de producere de colagen

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Te așteptăm la Arcadia Medical Beauty pentru a crea împreună un protocol de tratament personalizat

Articole din aceeași categorie