Reconturare facială cu Morpheus8

Morpheus8, unul dintre cele mai populare tratamente de rejuvenare facială

Morpheus8 este un dispozitiv minim-invaziv de mezoterapie fracționată și radiofrecvență, care remodelează grăsimea subdermică de la nivelul feței și ajută la reconturarea facială armonioasă. Dispozitivul folosește radiofrecvență cu microneedling subdermic fracționat, care realizează un tratament eficace, cu rezultate vizibile în mod radical, prin eliminarea laxității dermice cu un efect de întindere a pielii și lifting al zonelor de tratament. Prin cea mai avansată și puternică tehnologie minim invazivă, fermitatea pielii crește iar pielea devine reîntinerită.

Întinerirea tenului cu Morpheus8

Încă de la prima ședință de tratament, Morpheus8 poate trata imperfecțiuni specifice feței și gâtului, de la țesutul delicat din jurul ochilor, până la pielea mai groasă din jurul gâtului și a maxilarului. Tratamentul are drept rezultat o piele întinsă și luminoasă.

Morpheus8 este o tehnologie minim invazivă, iar procedura se realizează cu anestezic topic. De regulă, pentru rezultate optime sunt necesare trei ședințe, spațiate la un interval de 4-6 săptămâni.

Tehnologii inovative, pentru rezultate spectaculoase

  1. Microneedling
  2. Radiofrecvență bipolară (RF)

Morpheus8 combină două tratamente cu eficiență dovedită clinic – microneedling și tratamentul minim-invaziv cu radiofrecvență fracționată – cu rolul de a declanșa producția de colagen, de a compacta fibrele și de a remodela țesutul adipos. În timp ce microneedlingul clasic vizează acționarea dermică la o adâncime de 1,5 – 2 milimetri, Morpheus8 se poate adapta nevoilor fiecărui pacient2wsx, iar adâncimea poate fi ajustată de la 0,5 mm până la 8 mm. Această calitate permite conturarea grăsimilor la adâncimi mai profunde, în timp ce acțiunea la nivelul adâncimii superficiale vizează întinerirea pielii.

Beneficiile Morpheus8 pentru față

  • Singurul dispozitiv de remodelare subdermică adipoasă
  • Ajută la reconturarea trăsăturilor chipului
  • Tonifică pielea din etajul inferior al feței și îi redă fermitatea
  • Contribuie la diminuarea liniilor fine, ridurilor, petelor pigmentare
  • Stimulează producția de colagen, pentru a oferi tenului tău elasticitate și fermitate
  • Uniformizează textura pielii de la nivelul feței

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Redefinește tinerețea tenului cu Morpheus8, disponibil la Arcadia Medical Beauty

Articole din aceeași categorie