În premieră, la Arcadia: noi soluții de remodelare corporală și rejuvenare facială

Dermato-venerologie

Alături de Dr. Alexandra Batani, medic specialist Dermatologie și Dr. Salvatore Pagano, medic specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Reconstructivă, echipele medicale de Chirurgie estetică și Dermatologie au participat la un training dedicat procedurilor de rejuvenare și liposculptură minim invazivă efectuate cu Morpheus8.

Arcadia – Spitale și Centre Medicale introduce unul dintre cele mai moderne dispozitive la nivel mondial dedicat procedurilor estetice minim-invazive pentru remodelarea feței și a corpului: Morpheus8 & Body Tite by InMode. Pacienții se pot bucura de una dintre cele mai noi și performante tehnologii de remodelare corporală și rejuvenare facială.

Tratamente estetice revoluționare minim-invazive: Morpheus8

Morpheus8 este un dispozitiv minim-invaziv de mezoterapie fracționată și radiofrecvență, care remodelează grăsimea subdermică de la nivelul feței și a corpului. Dispozitivul folosește radiofrecvență cu microneedling subdermic fracționat, care realizează un tratament eficace, cu rezultate vizibile în mod radical, prin eliminarea laxității dermice cu un efect de întindere a pielii și lifting al zonelor de tratament. Prin cea mai avansată și puternică tehnologie minim invazivă, fermitatea pielii crește iar piele devine reîntinerită. Cele 24 de microace pătrund adânc în stratul de grăsime și rejuvenează puternic pielea îmbătrânită. La nivelul feței, Morpheus8 are un efect de sculptare și de conturare fără ca trăsăturile faciale să fie modificate. Pielea va dobândi un aspect mai neted, iar tonusul va fi mult îmbunătățit. Ridurile și liniile fine vor fi reduse, iar petele pigmentare și cicatricile post acneice vor dispărea.

Morpheus8 – avantaje multiple pentru pacienți

Morpheus8 a devenit cel mai popular dispozitiv de microneedling și radiofrecvență medicală deoarece:

  • diminuează excesul de grăsime la nivelul feței și gâtului;
  • diminuează laxitatea pielii;
  • diminuează ridurile, vergeturile și a cicatricile;
  • tratamentul este rapid și nedureros;
  • penetrează mai adânc țesuturile subdermale, comparativ cu alte echipamente similare de microneedling;
  • stimulează producția de colagen și elastină;
  • tratamentul este personalizat în funcție de problemele pielii.

 BodyTite - soluția ideală de remodelare corporală minim invazivă

În cazul depozitelor de grăsime sau laxității pielii, BodyTite reprezintă soluția ideală de conturare corporală minim invazivă. Body Tite reprezintă unul dintre cele mai inovatoare și eficiente tratamente non-chirurgicale de remodelare corporală, care topește grăsimea inestetică din orice parte a corpului și elimină efectul de piele laxă.Procedura minim invazivă remodelează țesuturile, folosind tehnica RFAL (lipoplastie asistată cu radiofrecvență) și este utilizată în tratarea celor mai comune zone cu probleme inestetice precum brațe, abdomen, șolduri, coapse, fese sau genunchi.
Învățarea continuă, adoptarea celor mai noi tehnologii și transferul de expertiză sunt prioritare pentru dezvoltarea competențelor și serviciilor medicale Arcadia.
Lider în sănătate în regiunea de Nord-Est, Arcadia – Spitale și Centre Medicale oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-o continuă dezvoltare (Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale).
www.arcadiamedical.ro

Articole din aceeași categorie

Vezi toate articolele