Evaluare facială: Visia

VISIA, tehnologia ideală pentru o analiză facială completă și predictibilă

VISIA este un sistem estetic inovativ de prevenție și diagnostic. Prin intermediul acestuia se generează un raport de analiză facială computerizat. Se recomandă ca screeningul facial să se efectueze înainte de începerea oricărui tip de tratament dermato-cosmetic. Ulterior, se va stabili un plan de tratament personalizat pe care îl vei urma sub supravegherea medicului estetician. După investigația cu VISIA, vei afla cu ce tratament estetic să începi sau dacă programul de îngrijire pe care-l urmezi în prezent este cel potrivit. Este foarte important ca odată cu urmarea procedurilor să respecți un ritual optim de întreținere a pielii, conform recomandărilor date de medic. 

Tehnologia VISIA

Sistemul VISIA utilizează tehnologia proprie RBX cu sisteme unice de iluminare și captare a imaginilor. Rolul analizei computerizate este acela de a oferi imagini faciale de înaltă rezoluție. Fotografia de tip RBG (roșu-verde-albastru) este combinată cu funcția de polarizare încrucișată, ultravioletă și tehnologia de imagistică. Scopul acestor două funcții este de a înregistra și măsura stratul pielii de la suprafață și cel subcutanat.

Protocolul de analiză VISIA

Procesul de screening VISIA îți oferă cea mai cuprinzătoare analiză pentru identificarea statusului pielii tale. Te vei așeza cu fața pe suportul dispozitivului și se vor efectua 3 tipuri de fotografii cu lumini diferite. Fiecare fotografie durează 30 de secunde și vizează criterii diferite de analiză. Procesul este nedureros și foarte rapid. Odată cu procesarea analizei în computer, va rezulta inclusiv vârsta reală a tenului tău, calculată în baza criteriilor de evaluare (nivel hidratare, raze UV, textură, pete, pori dilatați, zone înroșite, porfirine). La final, medicul dermatolog va întocmi etapele de tratament, în funcție de rezultatele analizei VISIA.

Beneficiile screeningului facial VISIA

  • Indentifică eficacitatea unui tratament curent
  • Identifică afecțiuni ascunse ale pielii
  • Identifică afecțiuni dermatologice aflate în stadiul incipient
  • Contribuie la întocmirea unui plan de tratament personalizat, în funcție de nevoile reale ale pielii
  • Stabilește vârsta reală a tenului, în baza criteriilor evaluate

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Descoperă VISIA și bucură-te de un ten luminos, strălucitor și sănătos

Articole din aceeași categorie