Tratarea incontinenței urinare: Emsella

Emsella, tratament noninvaziv și revoluționar pentru incontinență urinară și rejuvenare vaginală

Emsella este un tratament revoluționar care are rolul de a strânge mușchii planșeului pelvian la bărbați și femei. Acesta favorizează ameliorarea incontinenței urinare, dar și îmbunătățirea vieții sexuale. Emsella este un dispozitiv de ultimă generație dotat cu tehnologia patentată HIFEM – High Intensity Focused Electromagnetic Technology

Tehnologia HIFEM, High Intensity Focused Electromagnetic Technology Emsella folosește tehnologie electromagnetică pentru a stimula mușchii pelvieni. Această stimulare încordează mușchii planșeului pelvian și contribuie la controlul și atenuarea incontinenței urinare. Fiecare sesiune de tratament echivalează 11.000 de exerciții fizice Kegel.

Protocolul tratamentului Emsella

Tratamentul este personalizat în funcție de particularitățile fiecărui pacient. După analizarea istoricului medical, se stabilesc obiectivele tratamentului. La prima ședință dispozitivul va fi setat conform celor stabilite. Există câteva reguli importante pentru ca ședința să se desfășoare corespunzător: pacientul trebuie să fie îmbrăcat cât mai lejer, nu trebuie să dețină accesorii din metal sau dispozitive electronice, nu trebuie să fie îmbrăcat cu articole care au componente metalice și trebuie să respecte contraindicațiile.

Durata ședinței este de aproximativ 30 de minute. De-a lungul procedurii, pacientul poate să simtă vibrații și contracții musculare cu ritm și intensitate diferite. Senzațiile emise sunt normale și nu provoacă durere. Ședințele de tratament nu atrag întreruperea activității zilnice.

Incontinența urinară

Emsella este un tratament nonchirurgical și noninvaziv pentru incontinența urinară, cauzată de slăbirea mușchilor podelei pelviene. Scaunul Emsella emite unde electromagnetice focalizate, de intensitate mare și creează contracții supramaximale în mușchii planșeului pelvian. Dispozitivul stimulează mușchii podelei pelviene pentru a controla vezica urinară și reduce incontinența. 

Disfuncții sexuale

Emsella tratează toată zona pelvisului, cu beneficii importante și pentru viața sexuală. Este un tratament optim pentru rejuvenare vaginală și laxitate. Disfuncțiile sexuale sunt provocate de efectele îmbătrânirii, schimbările hormonale, obezitate sau nașterea naturală. Prin capacitatea sa de strângere a canalului vaginal, tratamentul ameliorează disfuncțiile zonei intime.

Beneficiile tratamentului cu Emsella

  • Remediază și întărește podeaua pelviană
  • Contribuie la controlul vezicii urinare
  • Ameliorează disfuncțiile sexuale la bărbați și femei
  • Se pot observa rezultate vizibile după prima ședință
  • Reduce necesitatea unei intervenții chirurgicale invazive
  • Ameliorează durerile cronice de spate
  • Nu provoacă dureri în timpul procedurii

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Te așteptăm la Arcadia Medical Beauty pentru a crea împreună un protocol de tratament personalizat

Articole din aceeași categorie