Peeling facial

Peeling facial, procedură cosmetică noninvazivă pentru vitalitatea pielii

Pentru un aspect sănătos al pielii, regenerarea este un proces esențial, însă, uneori, acesta se poate realiza într-un ritm mai lent. Poți facilita acest proces prin tratarea pielii cu produse de peeling. Peelingul facial este o procedură cosmetică noninvazivă, utilizată pentru a îmbunătăți aspectul pielii feței. Îmbunătățirile obținute derivă din eliminarea celulelor moarte și generarea de noi celule sănătoase ale pielii.

Există două tipuri principale de peeling facial: mecanic și chimic. În general, peelingurile chimice sunt mai eficiente pentru că pătrund în zonele mai adânci ale pielii și oferă rezultate mai bune. În funcție de problema tratată și rezultatele dorite, peelingul chimic se poate efectua la nivelul superficial, mediu sau profund al pielii. De aici rezultă și tipurile de soluții chimice și tratamente utilizate.

 

Tratamente faciale cu efect de biorevitalizare și regenerare

În funcție de necesitate, există mai multe tipuri de tratamente, precum Pixel Peel, PRX-T33, Obagi Blue Peel Radiance. Întrucât acestea sunt proceduri minim invazive, ai putea vedea efectul lor în timp. Mai mult, pielea este supusă procesului de descuamare, iar asta poate dura aproximativ 4 zile. Ar trebui să faci aceste proceduri de frumusețe într-un sezon mai puțin însorit, în contextul în care după tratamentul cu peeling chimic pielea devine mult mai sensibilă la lumină, iar asta poate cauza hiperpigmentare post-peeling. De regulă, ai nevoie de 1-2 săptămâni pentru ca pielea ta să se refacă complet.

Pixel Peel

Pixel Peel este un tratament care combină micro-needlingul și peelingul chimic. Acesta este conceput pentru o exfoliere mai profundă a pielii, ceea ce poate stimula procesul de regenerare la nivel dermic, îmbunătățind textura și pigmentarea feței. Peeling-urile de acest fel sunt utilizate pentru tratamentul foto-îmbătrânirii (din cauza leziunilor solare), liniilor fine și ridurilor, cicatricilor de acnee, pigmentării (precum melasmă, pistrui), porilor dilatați, texturii neuniforme și impurităților pielii (comedoane).

PRX-T33

PRX-T33 este un tratament noninvaziv potrivit pentru biorevitalizarea pielii fără ace și fără descuamare. PRX-T33 conține o combinație de acid tricloracetic, peroxid de hidrogen și acid kojic. Prin această terapie se înlătură celulele moarte de la suprafața pielii și se stimulează producția de colagen pentru refacerea celulară. PRX-T33 contribuie la reducerea cicatricilor de la nivelul pielii, hiperpigmentării și daunelor solare. În acest caz, rezultatele sunt vizibile de la prima ședință.

Obagi Blue Peel Radiance

Obagi Blue Peel Radiance este un peeling chimic rapid, dar eficient, pe bază de acid salicilic care poate înlătura o serie de afecțiuni ale pielii, inclusiv acnee, cicatrici, leziuni solare și melasmă. Amestecul de acid salicilic, acid lactic și acid gligolic acționează prin exfolierea straturilor superioare ale pielii, contribuind la eliminarea celulelor moarte și la îmbunătățirea zonelor pigmentate. După un tratament Obagi Blue Peel Radiance poți observa o îmbunătățire a texturii și tonusului pielii. Durata procedurii este de 20-40 de minute, iar timpul de vindecare este de 7-10 zile.

Beneficiile unui peeling facial

  1. Reducerea liniilor fine și corectarea leziunilor solare
  2. Îmbunătățirea aspectului cicatricilor și eliminarea petelor pigmentate
  3. Îmbunătățirea culorii și texturii generale ale pielii
  4. Maximizarea potențialului produselor de îngrijire folosite acasă (prin eliminarea celulelor moarte de la nivelul pielii)
  5. Stimularea regenerării celulare
  6. Stimularea colagenului și creșterea sănătoasă a celulelor pielii

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Descoperă peeling-ul facial și beneficiile pe care ți le poate oferi la nivelul tenului tău.

Articole din aceeași categorie