Dermato-venerologie

Timeless Beauty - Nu doar astăzi. Ci în fiecare zi.

Frumusețea femeii a fost admirată dintotdeauna. A devenit muza poeziei, picturilor, sculpturilor și un izvor nesecat de inspirație pentru toți cei din lumea ei. Ea întruchipează gingășia și puterea într-o singură ființă, o combinație unică de dragoste, frumusețe și înțelepciune.

Frumusețea face parte din puterea unei femei. Nu doar astăzi, ci în fiecare zi, la Arcadia. 

Pentru că un chip frumos și armonios este un prim atu al feminității, în fiecare zi din luna martie, Arcadia – Spitale și Centre Medicale îți oferă un cadou la cele mai moderne proceduri de rejuvenare facială și corectare a ridurilor.
 

  • 10% cadou pentru orice tratament cu toxină botulinică (botox)                                                                                                     
  • 15% cadou pentru procedurile estetice injectabile: augmentare buze, corectare cearcăne, volumetrie facială, hidratare și biorevitalizare facială, terapia PRP, lipoliză bărbie dublă.

Procedurile se realizează în siguranță, de către echipele medicale din Centrul de Dermatologie și Estetică Medicală și din Centrul de Chirurgie Plastică și Estetică.

Tratamentele promoționale necesită o consultație prealabilă. Programarea se face prin intermediul serviciului Call Center Arcadia – 0232 920. Promoția este valabilă până la data de 31 martie 2021.

Powered by Froala Editor

Articole din aceeași categorie

Vezi toate articolele