Rejuvenare vaginală nonchirurgicală: Empower RF

Empower RF, platformă inovativă de rejuvenare vaginală

Tehnologia vine în sprijinul femeilor care se confruntă cu incontinență urinară de efort, laxitate vaginală, sindrom de prolaps și durere în timpul contactului sexual. Reprezintă o platformă inovativă de rejuvenare vaginală care contribuie la tratarea problemelor zonei intime, de ordin funcțional și estetic. Prin intermediul aplicatoarelor disponibile și a tehnologiei sinergice, aceasta oferă unele dintre cele mai inovative tratamente de ginecologie estetică, cu rezultate pe termen lung.

Tehnologii utilizate de platforma Empower RF

  1. vTone
  2. Morpheus8V

vTone

Oferă mușchilor podelei pelviene stimulare electrică intravaginală și reabilitare neuromusculară. Dispozitivul se folosește intravaginal și nu produce durere. vTone emite impulsuri blânde care se propagă în pereții vaginali. Tehnologia tratează eficient atrofia vaginală, precum și alte disfuncții ale planșeului pelvian.

Morpheus8V

Platformei Empower RF se mai poata atașa și aplicatorul Morpheus8V. Acesta ameliorează problemele frecvente ale zonei intime, dar și cazuri clinice mai complexe. Acest dispozitiv este dovedit clinic și are o matrice formată din 24 de micro-ace subțiri acoperite cu aur, care acționează la o adâncime de 1 până la 3 mm. Morpheus8V asigură remodelarea submucoasei intravaginale și are triplă acțiune de electrocoagulare.

vTone

Morpheus8V

Rejuvenare vaginală cu vTone

Empower RF folosește radiofrecvența fracționată pentru a încălzi țesutul conjunctiv din zona vaginală. Scopul procesului este acela de a stimula formarea de colagen și elastină la nivel celular. Acest aspect contribuie la realizarea unui țesut mai elastic și mai suplu; aduce un beneficiu important vezicii urinare prin întărirea mușchilor pelvieni. Tratamentele sunt blânde și nedureroase.

Rejuvenare vaginală cu Morpheus8V

Rejuvenează zona vaginului prin stimularea mecanismelor de vindecare și regenerare ale țesuturilor. Dispozitivul folosește energie de radiofrecvență pentru activarea producției de colagen și elastină. Efectul de vindecare este natural, iar rezultatul final este similar cu cel obținut în urma unei intervenții chirurgicale, deși procedura este noninvazivă. În timpul tratamentului se poate simți durere, dar de o intensitate mică.

Beneficii

  • Întărește mușchii podelei pelviene
  • Strânge pielea și mușchii vaginali
  • Ameliorează calitatea zonei intime
  • Realizează proceduri de scurtă durată
  • Nu atrage timpi de recuperare

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Te așteptăm la Arcadia Medical Beauty pentru a crea împreună un protocol de tratament personalizat

Articole din aceeași categorie