Hocatt: sauna cu ozon

Sauna cu ozon HOCATT, cel mai avansat sistem transdermal de detoxificare a organismului

HOCATT este cea mai populară tehnologie din lume de ozonoterapie, numită sauna HOCATT cu ozon sau terapia HOCATT. Aduce foarte multe beneficii nu doar organismului, ci și pielii. Tehnologia reprezintă un sistem transdermal, deoarece ozonul pătrunde în organism prin piele.

Sauna utilizează gazul de ozon prin intermediul căruia organismul se detoxifică optim. Ozonul (O3) este a doua formă alotropică a oxigenului (O2). Ozonul „joacă rolul unui super - oxigen” pentru organism, deoarece este un agent antioxidant puternic. Terapia cu ozon îndeplinește un obiectiv important pentru sănătate și anume crește vitalitatea organismului.

Protocolul tratamentului HOCATT

Sauna cu ozon este o capsulă spațioasă în care pacientul se poate așeza confortabil. Capul va rămâne în exterior, deoarece ozonul nu se inhalează. Dispozitivul este de ultimă generație și nu prezintă un pericol pentru pacient. Din contră, îmbină armonios funcțiile medicale cu cele de relaxare, prin comoditatea și atmosfera caldă pe care le oferă. După ce pacientul se așază în capsulă, ușile acesteia se închid. Pe toată durata procesului, se poate vizualiza tot ceea ce se întâmplă în interiorul saunei. Capsula se umple cu aburi, însă nu se va încălzi la fel de intens precum o saună obișnuită. Efectele de vindecare încep treptat, pe măsură ce pielea se încălzește. Oxigenul reacționează cu aburul pentru a produce acid carbonic ce contribuie la ameliorarea tensiunii arteriale.

Durata unei ședințe este de aproximativ 30 de minute. Va fi suficient timp pentru ca pacientul să dobândească o stare de relaxare, revigorare și cu o senzație de prospețime. Aceste efecte devin mai intense după fiecare sesiune terapeutică HOCATT.

Beneficiile saunei cu ozon HOCATT

  • Detoxifică organismul la nivel celular
  • Arde între 400 – 600 de calorii/ședință
  • Îmbunătățește sistemul imunitar
  • Intensifică circulația sanguină și limfatică
  • Crește nivelul de energie; • Îmbunătățește acneea de pe corp
  • Ameliorează durerile acute și cronice
  • Rejuvenează pielea, cu efect antiaging
  • Stimulează memoria

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Te așteptăm la Arcadia Medical Beauty pentru a crea împreună un protocol de tratament personalizat

Articole din aceeași categorie