Remodelarea corporală după scăderea masivă în greutate

Reconturare corporală, soluție potrivită pentru regenerarea pielii lăsate după slăbire

Scăderea bruscă în greutate poate provoca vergeturi și un surplus de piele, ce formează pliuri suplimentare în diferite zone ale corpului. De cele mai multe ori, sunt necesare intervenții de remodelare corporală pentru obținerea formei optime.

La momentul actual, există o gamă variată de operații de conturare a corpului disponibile care vizează diferite părți ale corpului, printre care abdomen, sâni, brațe, coapse. Aceste proceduri chirurgicale definesc corpul prin îndepărtarea excesului de piele sau grăsime și întăresc țesutul din jur.

 

Tratamente de remodelare corporală

Atunci când procedurile noninvazive de remodelare corporală nu reușesc să ofere rezultatul dorit, medicul chirurg estetician îți poate veni în ajutor. Reconturarea corporală prin procedură chirurgicală presupune un plan personalizat, elaborat în funcție de cerințele și nevoile tale. Tratamentele de remodelare corporală îndepărtează grăsimea și pielea suplimentară de la nivelul zonei vizate, fără a interveni la nivelul masei musculare. Timpul de recuperare și repaus diferă în funcție de complexitatea intervenției și zona vizată.

Abdominoplastie

Abdominoplastia este o intervenție chirurgicală care se realizează sub anestezie generală și indică înlăturarea excesului de piele și grăsime din regiunea abdominală. Această procedură chirurgicală estetică îmbunătățește forma și aspectul abdomenului, întărind, în același timp, musculatura peretelui abdominal. Acest tip de intervenție poate dura între două și cinci ore. Ulterior, este necesară și o perioadă de recuperare de aproximativ două saptămâni.

Lifting de brațe

Liftingul brațelor, numită și brahioplastie, este o operație estetică prin care se remodelează partea din spate a brațului. Această procedură chirurgicală reduce excesul de piele lăsată sau de grăsime, oferind un aspect tonifiat. De obicei, operația de lifting se realizează sub anestezie generală și durează 90120 de minute. Recuperarea, în acest caz, nu presupune un efort atât de mare, iar pacientul poate reveni la activitățile normale după cel mult o lună.

Lifting corporal

Liftingul corporal este un alt procedeu chirurgical prin care se înlătură excesul de piele și se poate reface forma naturală a corpului. Operația de lifting corporal poate include câteva zone, printre care: zona abdominală, zona inghinală, fese și coapse. De obicei, inciziile sunt ascunse în zone unde pielea se pliază natural, pentru rezultate frumoase.

Vibrolipoaspirația

Chiar și în cazul în care ai slăbit brusc, pot fi zone unde grăsimea să fie „încăpățânată” - iar pentru un corp armonios, poate fi necesară vibrolipoaspirația. Aceasta este o intervenție chirurgicală mai puțin invazivă ce presupune înlăturarea grăsimii prin microincizii, prin care se introduc canule de lipoaspirație. Această procedură poate fi aplicată pe orice zonă, indiferent de care ar fi cantitatea sau calitatea grăsimii localizată în zonele respective.

Lifting mamar

Liftingul mamar, cunoscut și sub denumirea de mastopexie, este o procedură de chirurgie estetică care are scopul de a remodela forma sânilor lipsiți de fermitate. Această intervenție indică îndepărtarea excesului de piele și modificarea țesutului mamar pentru a ridica sânii. Intervenția de lifting poate fi combinată, în funcție de dorințele tale, și cu augmentare mamară.

Beneficiile remodelării corporale după pierderea în greutate

  1. Eliminarea surplusului de piele survenit în urma unei slăbiri bruște și tonifierea corpului
  2. Conturarea și tonifierea mușchilor
  3. Încurajarea scăderii în greutate prin eliminarea pielii suplimentare
  4. Obținerea unui corp cu proporții frumoase, în mod rapid și sigur
  5. Îmbunătățirea circulației sanguine
  6. Înlăturarea retenției de lichide în organism

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Te așteptăm la Arcadia Medical Beauty pentru a crea împreună un protocol de tratament personalizat

Articole din aceeași categorie