Ultratone Futura Ultra Pro

Futura Ultra Pro, sistem unic de tehnologii sincronizate pentru întinerire facială și corporală

Ultratone Futura Ultra Pro este un dispozitiv care imită energia bio-electrică naturală a corpului și emite o serie de forme de undă, impulsuri și frecvențe pentru a stimula, a tonifica și a remodela zonele tratate. Respectiv, este o soluție ideală de modelare a feței și a corpului, în contextul în care oferă o multitudine de terapii combinate într-o singură unitate. Acest tratament este adaptat parametrilor individuali, inclusiv forma corpului. Mai mult, poate fi utilizat pentru a trata mai multe zone ale corpului, separat sau simultan.

Aparatul performant înglobează un număr generos de proceduri, printre care: biostimulare, micro-curenți și ultrasunete. Stimularea bioelectrică acționează asupra contracției musculare pentru a modela corpul, iar ultrasunetele determină descompunerea celulelor adipoase.

 

Singurul sistem din lume cu bioenergie care utilizează biocurenți

Acest aparat funcționează prin simularea unor impulsuri naturale. Cu toate acestea, fiecare program utilizează o combinație diferită de impulsuri electrice pentru a obține efectul și rezultatele dorite. Programele care se includ în sistem variază în funcție de gen. Respectiv, programele masculine și cele feminine vor avea semnale, frecvențe și parametri de stimulare diferiți. Cu aceste proceduri, Futura Ultra Pro poate rezolva cu ușurință un spectru larg de probleme specifice.

Biostimulare facială

Sistemul Ultratone cuprinde 8 categorii de tratamente faciale specifice, pre-setate la timp de 15 minute. În funcție de necesitate, aparatul poate fi utilizat pentru un lifting facial non-chirurgical (Non-surgical facelift) pentru tonifierea dermică și conturul feței, pentru întărirea tonusului muscular (Deep muscle tone), tonifierea și întinerirea pielii (Skin tone), stimularea sistemului limfatic pentru eliminarea toxinelor (Lymphatic drainage), reducerea ridurilor (Wrinkle reduction), creșterea fluxului sanguin și întărirea capilarelor (Circulation), pentru revigorarea pielii (Hudrating Massage) sau pentru menținerea rezultatelor obținute (Maintenance).

Biostimulare a corpului

Tratamentele de biostimulare a corpului sunt pre-setate la timp de tratament de 30 de minute. Există 6 programe de tratamente corporale, cu programe specifice, printre care se includ: categoria de tratamente de slăbire și de modificare (slăbire prin pierdere în greutate, slăbire postnatală sau anticelulită), categoria de tratamente de tonifiere (tonifierea postnatală, ridicarea bustului/tonifiere pectoral), categoria de tratamente de detoxifiere (revitalizarea dermului, masaj, detoxifiere și circulație), categoria de antrenament sportiv și categoria terapeutic (reabilitare, capilizare și antispasm).

Microcurenți

Echipamentul cuprinde și un tratament facial manual cu microcurent. Acest program este unul potrivit în cazul în care se dorește regenerarea pielii și sporirea absorbției ingredientelor hidratante. Timpul procedurii este de 30 de minute, dacă optezi pentru tratarea întregii fețe, însă poți selecta și tratamentul pe zone, precum: ochi și frunte, obraji și bărbie, gât și bărbie. Prin impulsuri blânde, dispozitivul va îmbunătăți circulația dermică și va elimina depozitele de grăsime.

Ultrasunet facial și corporal

Frecvența și intensitatea ultrasunetelor derivă din tipul programei prestabilite. Pentru acest tip de tratament, se va alege dispozitivul Futura Ultra Pro de 3MHz cu intensitate reglabilă. Atunci când este utilizat în procedurile faciale, dispozitivul contribuie la eliminarea ridurilor, îmbunătățirea aspectului pielii și anti-îmbătrânire. În cazul ultrasunetului corporal, dispozitivul contribuie la tratamentul celulitei și întinerirea pielii, la restabilirea fermității și elasticității acesteia.

Multi-corp

Pentru rezultate rapide și intense, se pot combina mai multe opțiuni din meniul dispozitivului care permit tratarea corpului și a feței în acelați timp. Selectarea opțiunii de multi-tratament permite utilizarea concomitentă a biostimulării, ultrasunetelor și a programului de microcurent pentru față și corp. De exemplu, biostimularea corporală poate fi combinată cu biostimularea facială. La fel, programul de microcurent facial poate fi combinat cu biostimularea corpului așa cum programul de microcurent corporal poate fi combinat cu biostimularea facială.

Beneficiile utilizării Ultratone Futura Ultra Pro

  1. Procedură non-chirurgicală și non-invazivă
  2. Programe personalizate în funcție de vârstă, gen, greutate și complexitate
  3. Rezultate rapide și de lungă durată
  4. Promovarea reînnoirii celulelor pielii
  5. Reducerea celulitei și îmbunătățirea circulației sanguine
  6. Îmbunătățirea tonusului și a rezistenței musculare
  7. Micșorarea stratului adipos în favoarea masei musculare
  8. Reducerea ridurilor și remodelarea musculaturii

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Descoperă tehnologia Ultratone Futura Ultra Pro și beneficiile pe care ți le poate oferi la nivelul tenului și corpului.

Articole din aceeași categorie