Rejuvenare facială cu laser eCO2

Laserul Lutronic eCO2: tehnologie revoluționară în rejuvenarea facială

În domeniul esteticii medicale, laserul Lutronic eCO2 este recunoscut drept una cele mai eficiente opțiuni nonchirurghicale pentru întinerirea pielii. Prin generarea de microleziuni profunde la nivelul dermului, laserul cu dioxid de carbon încurajează producția de colagen și formarea de țesut nou, sănătos.

Laserul fracționat ce stă la baza dispozitivului poate fi utilizat în siguranță la nivelul feței, gâtului, decolteului, a mâinilor și nu numai. Problemele de textură a pielii, ridurile și liniile fine, cicatricile și chiar vergeturile sunt tratate în siguranță cu ajutorul tehnologiei laserului eCO2. În plus, acesta este eficient și în tratarea keratozelor seboreice, hipomelanozei și chiar în excizia nevilor.
 

Standardul în întinerirea nonchirurgicală a pielii, disponibil la Arcadia Medical Beauty

Lutronic eCO2 este primul laser ablativ care oferă un spectru complet de tratamente termice și de întinerire ale pielii. Acesta folosește tehnologia patentată Controlled Chaos (CCT) care permite utilizarea unei abordări pseudo-randomizate și reduce, astfel, absorbția de căldură de către țesuturile din jur.

În funcție de nevoia punctuală a pacientului, tratamentele realizate cu eCO2 sunt personalizate ca profunzime a undei, densitate și viteză. Durata unei proceduri poate dura între câteva minute și 20 de minute, în funcție de zona tratată și protocol recomandat.

Procedura se efectuează sub anestezie topică pentru reduce disconfortul local și, de regulă, poți reveni la programul tău normal în aproximativ 7 zile după tratament.

Eliminarea cicatricilor post-acneice

Prin efectul profund al laserului Lutronic eCO2, problemele de textură a pielii sunt îmbunătățite semnificativ. Tratamentul încurajează producția de colagen, responsabil pentru vindecarea țesutului, uniformizarea nuanței pielii și fermitate.

Laserul cu dioxid de carbon poate fi utilizat atât la nivelul feței (frunte, obraji, bărbie), cât și la nivelul pieptului sau spatelui.

Estomparea ridurilor și a liniilor fine

Poate cel mai popular tratament realizat cu laserul eCO2 este cel de întinerire a pielii. De altfel, acesta este cel mai eficient dispozitiv pentru lifting facial nonchirurgical, datorită lungimii de undă care ajunge până în derm și regenerează, astfel, întreg țesutul.

Microleziunile create prin tratamentul de rejuvenare facială eCO2 încurajează producția de colagen și contribuie la umplerea liniilor fine și a ridurilor și, totodată, oferă un efect de întindere a pielii.

Excizia nonchirurgicală a leziunilor benigne

Fie că vorbim de alunițe, lipoame, negi, veruci, papiloame, acum este posibilă excizia cu laser prin intermediul Lutronic eCO2. De altfel, dispozitivul este considerat standardul de aur pentru vaporizarea controlată a țesuturilor moi, datorită efectului de skin resurfacing.

Alte aplicații ale laserului sunt și xantoamele, xantelasma, keratozele seboreice sau actinice (solare).

Reducerea porilor dilatați

Laserul Lutronic eCO2 este un dispozitiv eficient pentru reducerea porilor dilatați. Tratamentul cu acest laser are beneficii în remodelarea pielii și îmbunătățirea texturii, inclusiv diminuarea aspectului porilor măriți.

Corectarea leziunilor pigmentare

Laserul eCO2 contribuie la diminuarea sau eliminarea petelor pigmentate, inclusiv a lentigo (pete de îmbătrânire), melasmei (hiperpigmentare simetrică) și petelor cauzate de expunerea solară. Prin acțiunea sa asupra straturilor superficiale ale pielii, laserul eCO2 contribuie la exfolierea celulelor moarte, favorizând regenerarea celulară și uniformizând tonul pielii.

Blefaroplastie nonchirurgicală

O altă utilizare populară a laserului cu dioxid de carbon este blefaroplastia nonchirurgicală sau efectul de lifting la nivelul pleoapei superioare sau inferioare. Aceasta poate fi realizată atât individual, cât și ca opțiune de menținere a rezultatelor obținute prin blefaroplastia chirurgicală.

Beneficiile utilizării laserului fracționat eCO2 Lutronic

  1. Acțiune țintită la nivelul pielii, cu efect profund de resurfacing;
  2. Stimularea producției de colagen și formarea de țesut nou;
  3. Alternativă nonchirurgicală pentru întinerirea pielii;
  4. Stimularea circulației și oxigenării pielii;
  5. Recuperare rapidă;
  6. Beneficii de lungă durată pentru aspectul pielii.

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Descoperă laserul Lutronic eCO2 și beneficiile pe care ți le poate oferi la nivelul tenului și corpului.

Articole din aceeași categorie