Mommy Makeover

Mommy Makeover: simte-te confortabil în propria ta piele – la propriu și la figurat

De cele mai multe ori, sarcina, nașterea și, implicit, alăptarea implică schimbări majore în corpul femeii. Cele mai vizibile modificări sunt cele de la nivelul abdomenului și a sânilor, însă pot fi „atinse” și alte zone, precum brațele, coapsele, fesele sau spatele. Din fericire, operațiile estetice disponibile la momentul actual te pot ajuta să recâștigi ceea ce ai pierdut după o sarcină.

Mommy Makeover indică un mix de operații estetice postnatale cu rol de redobândire a siluetei dinaintea sarcinii și a nașterii. Această serie de proceduri de revitalizare a corpului se realizează conform unui plan personalizat după dorințele tale și se efectuează la cel puțin șase săptămâni după naștere.

 

Mix de proceduri moderne de remodelare corporală personalizate după nevoile tale

Procedurile care vor fi realizate rezonează într-un acord cu schimbările care au avut loc în corpul tău. De regulă, Mommy Makeover implică o abdominoplastie (pentru repararea mușchilor abdominali) și augmentare mamară (cu implant sau cu grăsime proprie), însă se pot face și alte combinații între: liposucție, mastopexie de reducție, chirurgie de rejunevare vaginală.

Beneficiile Mommy Makeover

  1. Sculptarea corpului și îndepărtarea pielii lăsate
  2. Timp de recuperare mai scurt
  3. Creșterea încrederii în sine
  4. O singură recuperare pentru proceduri multiple
  5. Eliminarea vergeturilor și tonifierea corpului

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Descoperă Mommy Makeover și bucură-te de un corp sănătos.

Articole din aceeași categorie