Dermato-venerologie

Hollywood Carbon Peel: puterea laserului pentru frumusețea tenului tău

Dr. Mihaela Adam Medic specialist Dermato-venerologie

Hollywood Carbon Peel este unul dintre cele mai faimoase tratamente ce pot fi efectuate cu ajutorul platformei Spectra XT. Este cel mai iubit tratament în rândul vedetelor care vor să arate impecabil în mai puțin de 30 de minute, fără perioadă de recuperare post-procedură.

Pacienții Arcadia Medical Beauty au opțiunea de a beneficia de acest tratament și de tehnologia Spectra XT în exclusivitate pentru zona Moldovei. În plus, în perioada iulie – septembrie 2023, tratamentul Hollywood Carbon Peel este disponibil la un preț special, cu 30% cadou.

Hollywood Carbon Peel: mod de acțiune

Hollywood Carbon Peel este un tratament facial noninvaziv de exfoliere care utilizează o pastă de carbon și fascilul Nd:Yag al laserului Spectra XT.

Procedura include 3 pași. Primul constă în demachierea și curățarea tenului, urmată de aplicarea loțiunii cu microparticule de carbon. Ulterior, se realizează o încălzire blândă a loțiunii de carbon și a pielii, cu efect în stimularea regenerării naturale a producției de colagen și elastină, esențiale pentru un aspect întinerit al tenului.

În ultima etapă a tratamentului Hollywood Carbon Peel, energia laser este absorbită de microparticulele de carbon, ceea ce potențează efectul fasciculului laser, determinând o exfoliere profundă, cu reducerea punctelor negre și a porilor dilatați, conferind tenului luminozitate și un aspect sănătos.

Beneficiile peelingului cu pastă de carbon

Dacă am clarificat de ce acest tratament este denumit „Carbon Peel”, e momentul să discutăm puțin și despre „Hollywood”. Tratamentul și-a câștigat acest nume datorită beneficiilor care au cucerit aproape instant vedete de talie internațională, cum ar fi Angelina Jolie, Kim Kardashian, Jennifer Aniston. Care sunt acestea?

În primul rând, tratamentul realizează o curățare în profunzime a pielii: loțiunea cu microparticule de carbon aplicată în prima etapă a tratamentului absoarbe sebumul în exces și reziduurile celulare din profunzimea porilor. Atunci când este eliberată energia fasciculului laser, căldura generată va îndepărta particulele de carbon și, totodată, reziduurile care au fost absorbite de către acestea. În acest mod, sunt eliminate punctele negre din zona frunții, nasului și bărbiei.

După cum știm deja, exfolierea este o etapă importantă pentru a ne păstra tenul sănătos și luminos. Cu Hollywood Carbon Peel, odată cu îndepărtarea particulelor de carbon se îndepărtează și celulele moarte de la nivelul feței. Rezultatul este o exfoliere controlată, profundă și, totodată, blândă, pretabilă oricărui tip de ten, inclusiv tenul sensibil, predispus la rozacee sau acnee.

Energia emisă de către laser în timpul tratamentului realizează o încălzire la nivelul dermului, determinând o creștere a sintezei de colagen și elastină, cu rol în rejuvenarea facială.

De asemenea, peelingul cu pastă de carbon este integrat cu succes în protocolul de tratament al acneei. Căldura generată de fasciculul laser determină, pe de o parte, o scădere a numărului de bacterii responsabile în apariția acneei – reducând astfel numărul leziunile de tip inflamator, papulo-pustulos – și, pe de altă parte, această căldură va micșora dimensiunea glandelor sebacee, determinând astfel o scădere a producției de sebum, un factor foarte important în tratamentul tenului acneic.

Principalele avantaje ale tratamentului Hollywood Carbon Peel:

  • Procedură rapidă, eficientă, non-invazivă, fără durere;
  • Reduce și elimină petele pigmentare, ridurile fine;
  • Oferă un aspect întinerit și luminos al feței, imediat după tratament;
  • Uniformizează aspectul și nuanța pielii;
  • Contribuie la micșorarea porilor dilatați;
  • Stimulează sinteza de colagen și elastină;
  • Tratamentul nu necesită timp de recuperare;
  • Pacienții pot reveni la activitatea cotidiană imediat după tratament.

Exfoliere controlată, strălucire imediată

Hollywood Carbon Peel este tratamentul ideal pentru persoanele care își doresc să mențină un ten strălucitor, cu aspect tânăr, care nu au timp de proceduri îndelungate sau care își doresc să observe o îmbunătățire a aspectului pielii de la prima ședință.

În funcție de nevoile fiecărui pacient, se recomandă un protocol personalizat de tratament. Sunt necesare de obicei 3-6 ședințe, spațiate la 2-4 săptămâni fiecare, în funcție de necesitate. Tratamentul Hollywood Carbon Peel poate fi efectuat singur sau împreună cu alte tratamente laser.

 

Hollywood Carbon Peel este disponibil la Arcadia Medical Beauty la un preț special în perioada iulie – septembrie 2023, cu 30% cadou. Astfel, tratamentul poate fi accesat la prețul de 590 lei, la achiziționarea unui pachet de mininum 3 ședințe.

Pentru informații suplimentare și programări, ai la dispoziție numărul 0758 100 700 – Call Center Arcadia Medical Beauty.

Articole din aceeași categorie

Vezi toate articolele