Spectra XT, laser Nd:Yag pentru rejuvenare

Spectra XT, tehnologie disponibilă în exclusivitate la Arcadia Medical Beauty 

Spectra XT este o platformă profesională cu laser ND:Yag cu efect în diminuarea imperfecțiunilor pielii, precum pistruii, cicatricile, pete pigmentare sau îndepărtarea tatuajelor. Dispozitivul se folosește în tratarea afecțiunilor clinice, dar și în procesul de îmbunătățire a aspectului pielii. Tehnologia este abordată mai mult în tratamentele faciale, dar cu beneficii și în cele corporale. 

Aplicații pentru laserul Spectra XT

Hollywood Carbon Peel

Cu efecte deosebite pentru ridurile fine și porii dilatați, Hollywood Carbon Peel oferă o exfoliere blândă și sigură la nivelul feței. Tratamentul presupune aplicarea unei loțiuni de carbon la nivelul tenului și „spargerea” acesteia cu ajutorului impulsurilor laser cu frecvența de 1064nm. Procedura durează 20 de minute, este noninvazivă și nu necesită timp de recuperare. 

Pistrui, melasmă sau leziuni pigmentare

Tratamentele cu laserul Spectra XT contribuie la reducerea pigmentării vizibile prin descompunerea moleculelor de melanină de la nivelul pielii. Prin intermediul lungimilor de undă variate, dispozitivul acționează eficient la nivelul leziunilor pigmentare și protejează în același timp și rețeaua capilară. 

Spectra XT este primul dispozitiv avizat în tratarea melasmei. În plus, tratamentul are efecte permanente, riscul de recidivă fiind redus semnificativ. 

Acnee inflamatorie sau eritem postacneic

Spectra XT utilizează un aplicator special pentru ameliorarea acneei inflamatorii și a roșeții asociate acestei afecțiuni. Gold Toning utilizează lungimea de undă de 593nm pentru a normaliza vascularizația prin intermediul efectului de fotobiomodulare.   

De asemenea, laserul Spectra este util și pentru reducerea eritemului postacneic. Undele folosite fac ca zona tratată să fie mai puțin afectată, reducând astfel efectele adverse și chiar necesitatea tratamentului medicamentos. 

Rejuvenare facială

Textura pielii și aspectul general al acesteia poate fi îmbunătățit cu ajutorul tratamentelor de rejuvenare a tenului realizate cu laserul Spectra XT. Energia transmisă de laser are efect de exfoliere, cu rolul de a stimula vindecarea naturală prin producția de colagen și elastină. Astfel, sunt diminuate ridurile fine, precum și problemele legate de porii dilatați sau roșeață. 

Eliminare tatuaje

Cu Spectra XT, toate tipurile de tatuaje, indiferent de intensitatea lor, sunt îndepărtate prin aplicarea unui anumit tip de lungime de undă. Energia laser acționează pe fiecare particulă de cerneală și o descompune în mici fragmente. Ulterior, particulele colorate se vor elimina în mod natural. 

Micoza unghiilor

Tratamentul cu laser pentru onicomicoză este o variantă inovativă și eficientă de tratare a acestei afecțiuni. Acesta utilizează principiul fototermolizei selective: laserul are efect fungicid asupra zonei tratate, distrugând microorganismele care au provocat infecția și ajutând unghia să își recapete aspectul inițial. 

Beneficiile laserului Spectra XT 

  • Lungimi de undă variate, cu efecte deosebite pentru o serie extinsă de probleme ale tenului 
  • Efect de descompunere a pigmenților colorați sau a melaninei de la nivelul pielii 
  • Singurul dispozitiv acreditat pentru tratarea melasmei 
  • Acțiune sigură, localizată, fără efecte secundare 
  • Tratament noninvaziv, cu timp scurt de recuperare 

Tratamente inovative pentru sănătatea și frumusețea ta

Te așteptăm la Arcadia Medical Beauty pentru a crea împreună un protocol de tratament personalizat

Articole din aceeași categorie