Dermato-venerologie

Un ten grozav nu este un noroc ci…se întâmplă cu ajutorul specialistului!

Noile tendințe în Dermatologia Estetică se concentrează pe calitatea tenului, pe utilizarea unor proceduri cât mai puțin invazive, cu recuperare rapidă și pe stimularea capacității naturale a pielii de a se reface, prin sinteza de colagen și elastină. Totul, cu o preocupare specială pentru siguranță, eficiență, confort și necesitatea unui număr redus de proceduri.

Calitatea tenului nu este un moft, pentru că oboseala, lipsa hidratării, stilul de viață, stresul sau afecțiunile asociate, își pun amprenta asupra noastră, iar tenul arată tern, îmbătrânit, fără strălucire și naturalețe. În rare cazuri calitatea tenului poate fi un noroc, cel mai adesea este rezultatul intervenției unui specialist. Revitalizarea cutanată cu microbolusuri de acid hialuronic poate aduce, într-o singură ședință, strălucirea, hidratarea, elasticitatea, aerul tineresc și astfel….încrederea; dar și rezultate vizibile până la 6-9  luni. Ridurile verticale ale obrajilor, zona gâtului sau ridurile fine perioculare, se îmbunătățesc vizibil printr-o procedură ce durează… doar o jumătate de oră!

Atunci când problemele cutanate sunt legate de textura, dar și de pete pigmentare, cicatrici postacneice sau postinflamatorii, ten îmbătrânit, cu tendința laxă, ce poate fi mai interesant decât un peeling cu acțiune profundă; dar care, în mod revoluționar, nu exfoliază excesiv și nu necesită repaus sau întreruperea activității? O noutate absolută, peelingul PRX-T33 se bazează pe acțiunea TCA (acid tricloracetic 33%) tamponat cu peroxid de hidrogen și îmbogățit cu acid kojic. Este realizat în jumătate de oră, în ședințe succesive la 1-2 săptămâni, iar acțiunea sa profundă stimulează refacerea cutanată și oferă pielii un aspect mai tânăr și mai sănătos.

Atunci când dorim însă un tratament complet, stimulativ, care se bazează pe capacitatea naturală a pielii de a se regenera, cea mai bună variantă este o triplă combinație – Tratamentul ELIXIR – de inducție de collagen prin micro-ace, plasma proprie bogată în trombocite și o mixtură  adaptată de redermizare prin mezoterapie. Tratamentul se realizează într-o ședință cu durata de 40 min, se poate repeta lunar, optim până la 3 proceduri și asigură rezultate vizibile, dovedite, chiar și la 6 luni de la efectuare.

Totul este la îndemână, fie că dorim doar o hidratare de durată sau un tratament stimulativ, trebuie doar să ne acordăm timp, pentru a ne regăsi, a descoperi, frumusețea naturală a tenului nostru!

Articole din aceeași categorie

Vezi toate articolele