Dermato-venerologie

Arcadia Medical Beauty: promoții pentru sănătate și frumusețe

Când frumusețea devine o stare de spirit, când simți că meriți să oferi toată grija corpului tău și îl prețuiești, propria relație cu sinele se schimbă, înflorește. Când știi cât de importantă este sănătatea ta, înveți să privești cu mai multă atenție fiecare decizie, fiecare gest.

Împreună, la Arcadia Medical Beauty, creăm un nou limbaj integrat, care prețuiește arta din fiecare chip, dar știe și să o potențeze prin tehnologii precise și eficiente. Descoperă cele mai noi promoții pentru sănătatea și frumusețea ta, disponibile în perioada iulie – septembrie 2023. Pachetele concepute includ atât beneficiile consacrate ale dispozitivelor din cadrul centrului, cât și o adevărată experiență de relaxare și răsfăț.

Tratamente faciale cu tehnologii inovative

Odată cu zilele însorite, dar nu numai, și dorința ta de a avea un chip strălucitor, care radiază frumusețe devine mai pregnantă. Pentru a-ți îndeplini acest obiectiv, la Arcadia Medical Beauty am pregătit pachete de tratamente faciale cu până la 30% cadou.

Descoperă promoțiile active în perioada iulie – septembrie 2023:

 • Hidratare și strălucire (15% cadou) – ședință de evaluare facială Visia și tratament Intraceuticals pentru hidratare, în pachet de minimum 3 ședințe;
 • Exfoliere și rejuvenare (30% cadou) – pachet de 3 ședințe de tratament Hollywood Carbon Peel cu laserul Spectra XT;
 • Reîntinerire și lifting facial (15% cadou) – pachet de 3 ședințe Morpheus8 pentru față, gât și decolteu;
 • Peeling antiaging. Biorevitalizare fără ace cu PRX-T33 (25% cadou) – singurul peeling ce poate fi realizat în siguranță și pe perioada verii este disponibil acum la Arcadia Medical Beauty într-un pachet special de 3 ședințe.

Tratamente corporale în pachete speciale

Să simți că ești bine cu tine înseamnă să te accepți și să te iubești așa cum ești. Prin planuri individualizate, intervenții de chirurgie estetică și tratamente nechirurgicale cu cele mai spectaculoase tehnologii din lume, suntem mai aproape de tine și de pasiunea ta pentru frumos.

Pachetele de tratamente corporale disponibile la Arcadia Medical Beauty în perioada iulie - septembrie 2023 sunt:

 • Eliminare celulită (20% cadou) – 10 ședințe Icoone Laser Med, procedură noninvazivă, recomandată și în perioada sarcinii și alăptării. Tratamentul stimulează tonificarea țesuturilor, ajută la eliminarea celulitei și la funcția de drenaj limfatic a organismului;
 • Slăbire și tonifiere (30% cadou) – acest pachet include 8 ședințe Icoone și 8 ședințe cu tehnologia EvolveX Transform și recomandări de nutriție, pentru eliminarea depozitelor de grăsime și remodelare corporală la nivelul abdomenului, brațelor și coapselor;
 • Epilare definitivă linie bikini (30% cadou) – pachet de 6 ședințe de epilare definitivă pentru linia bikini, cu cel mai performant laser diodă, Primelase;
 • Lifting abdomen (25% cadou) – pachet de 6 ședințe de remodelare corporală cu tehnologia Biodermogenesi, care stimulează elasticitatea și fermitatea pielii;
 • Remodelare și tonifiere (15% cadou) – tratament Morpheus8 pentru abdomen sau coapse, în pachet de 3 ședințe;
 • Rejuvenare vaginală (15% cadou) – 3 ședințe Morpheus8 V, care îmbină microneedlingul și radiofrecvența fracționată pentru întărirea planșeului pelvian și ameliorarea incontinenței urinare;
 • Eliminare vergeturi – pachet de 8 ședințe Biodermogenesi, cu rezultate dovedite în eliminarea vergeturilor roșii și albe, precum și pentru îmbunătățirea aspectului cicatricilor și celulitei;
 • Eliminare vergeturi și regenerare celulară (20% cadou) – un pachet inovativ pentru eliminarea vergeturilor, ce cuprinde 8 ședințe Biodermogenesi, 2 ședințe PRP Cellenis și 3 ședințe de fototerapie UVB.

Proceduri estetice injectabile

Procedurile injectabile sunt printre cele mai populare și solicitate proceduri de înfrumusețare. De altfel, acestea oferă o serie importantă de beneficii, de la volumizarea și conturarea facială, până la tratamentul ridurilor și cearcănelor și chiar obținerea unui aspect armonios la nivelul corpului.

Descoperă întreaga gamă de proceduri estetice injectabile disponibile cu 20% cadou în perioada iulie - septembrie 2023 aici.

Augmentare mamară Fast Recovery

Proporții armonioase, care îți vor oferi mai multă încredere în tine. Intervenția chirurgicală de augmentate mamară cu implant este disponibilă la un preț special, începând de la 3000 €.
În plus, primești cadou 4 ședințe de terapie cu LED Photoses pentru recuperarea mai rapidă în urma intervenției și 4 ședințe EvolveX Transform.

Toate promoțiile Arcadia Medical Beauty pot fi accesate în perioada iulie - septembrie 2023. Mai multe detalii despre pachetele disponibile pot fi accesate aici.

Pentru programări, ai la dispoziție numărul de telefon 0758 100 700 – Call Center Arcadia Medical Beauty.

Articole din aceeași categorie

Vezi toate articolele